dijous, 18 de maig del 2017

La família Belier

La família Belier és una pel•lícula còmica que és va estrenar el 7 de novembre del 2014. Està dirigida per Eric Lartigau. Té una durada de 105 minuts o ha estat rodada a França i a Bèlgica. L'idioma original és el francès i va tenir un pressupost d'11 milions de dolars. La música ha estat composada per Evgueni i Sacha Golperine. Està protagonitzada per: Louane Emera, François Domiens, Eric Elmosnino i Karin Viarc.

Aquesta pel•lícula va sobre una família sordmuda, menys la filla gran, Paula. Es veu com és la seva vida, tant a casa, ajudant els seus pares amb els animals de la granja, com la adolescencia a l'institut. Quan Paula decideix apuntar-se a la coral de l'institut, la seva vida dona un giro de 180.

La pel•lícula t'ensenya que s'ha d'estimar i donar suport a la teva família i que junts es poden superar les coses. Els actors i les actrius han fet un treball Excel•lent. Sobretot le família. Els personatges de la família s'han tingut que aprendre el llenguatge de signes, que considero que són  molt difícils. Els actors de la coral, encara que no tinguin protagonisme, han fet un bon treball i anaven tots coordinats. També és parla de temes actuals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada