dissabte, 11 de febrer del 2017

Com influeix la publicitat en els joves?

Des del meu punt de vista, considero que la publicitat té un gran paper en la vida de la gent, concretament en la dels joves.

Avui en dia, trobem anuncis publicitaris a tot arreu. Sobretot a Internet i a les xarxes socials. A més, sembla que tot és perfecte. Sempre apareixen persones amb cossos perfectes. Noies altes, primes, amb els cabells brillants, bronzejades i plenes de maquillatge. I nois ple de músculs. Sembla que si no ens assemblem a ells no som bonics/ques.

 Molta gent de la meva edat veuen aquestes publicitats i es senten malament amb el seu cos. Això pot provocar moltes malalties, sobretot en noies, com l bulímia o l'anorèxia. També poden influir en l'autoestima de les persones. És a dir, alguns anuncis publicitaris són perjudicials, ja que en l'adolescència ens deixem influir per altres.

En conclusió, avui en dia, molts anuncis publicitaris ens ensenyen un model de persona en concret que no tothom té. I ara, que tothom utilitza les xarxes socials, ens afecta molt més. Per sort, encara hi ha molts joves que no fan cas de la publicitat i estan contents amb ells mateixos. La meva opinió és que estic en contra de la publicitat que pretén que tot sigui perfecte.

2 comentaris:

  1. Hola, Tiguida,

    Veig que has publicat tots els textos al blog: molt bé.

    Al text sobre la publicitat i els joves, cal que corregeixis algunes coses:

    *cal escriure correctament "conclusió" (últim paràgraf)

    *cal escriure correctament "molts anuncis"

    *cal escriure al final del text "que pretén que tot sigui perfecte".

    D'altra banda, en el segon trimestre, convindria enriquir el vostre blog amb la inserció d'alguna imatge que acompanyi el text.

    Espero que ho puguis resoldre abans de divendres i enhorabona pel blog!

    Fins dijous!

    Agnes

    ResponElimina